In iedereen schuilt een kookmeester...

Leer de fijne kneepjes van het vak en volg een verrassende, smaakvolle kookworkshop bij ons in de keuken. Sissende potten, dampende pannen, scherpe messen, dagverse seizoensproducten: bind een keukenschort voor, was je handen en koken maar! Onder begeleiding van onze Kookmeesters ga je aan de slag in een professionele horecakeuken, met alle apparatuur en machines die daarbij horen. En dan is het met alle opgedane kennis natuurlijk tijd om te genieten van je zelfbereide maaltijd, waarbij de gezelligheid niet vergeten wordt! 

In iedereen schuilt een kookmeester; kom tot bloei en creëer gezamenlijk een nieuwe smaakbeleving. Je hoeft geen held in de keuken te zijn om mee te doen aan een kookworkshop. Met de juiste begeleiding gaat het iedereen lukken om een heerlijk gerecht te bereiden. Hou je al wel erg van koken en wil je meer leren? Dan ben je uiteraard ook aan het juiste adres. Vraag de chefs waar de uitdagingen liggen en ze kunnen je alles leren. Zo is er voor elk wat wils!

Alle ingrediënten voor een heerlijk diner en sfeervolle avond zijn aanwezig. Zijn er dieetwensen, allergieën of heb je liever een compleet vegetarische kookworkshop? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen een perfecte workshop voor jou kunnen samenstellen. 

We hebben de volgende workshops en zijn al vanaf 10 personen te reserveren:

p

o

o

e