Zakelijke bijeenkomst voor de boeg?

Een vergadering, brainstormsessie, directieoverleg, lezing, presentatie, cursus of training vraagt om een geschikte locatie waarin ongestoord gewerkt kan worden. Kookmeesters is te vinden in hartje Utrecht en is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er een parkeergarage op loopafstand. 

Waarom vergaderen bij Kookmeesters?

Onze ruimte is verrassend intiem, sfeervol, persoonlijk, besloten, inspirerend en net zo flexibel als wijzelf.  Het is de ideale vergaderlocatie. Elke gewenste opstelling is mogelijk, al het benodigde AV-materiaal is aanwezig, een kop verse koffie is binnen handbereik en een dagverse lunch wordt bereid. Niets staat een geslaagd overleg nog in de weg! 

De keuken van Kookmeesters kenmerkt zich door het gebruik van seizoensproducten van topkwaliteit, verpakt in een smaakvolle lunch. En omdat voor ons juist jullie smaak hét recept voor een geslaagde dag vormt, verzorgen wij met veel plezier een culinaire snack die volledig bij jullie in de smaak valt Is er binnen het gezelschap sprake van allergieën? Geen zorgen! Hier houden wij graag rekening mee. 

Als zoete versnapering serveren wij graag de ambachtelijke lekkernijen van de Koekfabriek. In deze sociaal maatschappelijke bakkerij worden de lekkerste koekjes gebakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met liefde én met zorg gemaakt; lekker sociaal noemen ze dat!

Wij bieden verschillende soorten vergader- en luncharrangementen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om samen aansluitend een kookworkshop te volgen of gezamenlijk te dineren.

COVID-19

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus hebben wij momenteel beperkte capaciteit. Afhankelijk van de daginvulling en de gewenste opstelling, mogen wij een maximaal aantal gasten ontvangen. Bel ons gerust op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op via info@kookmeesters.nl

e

e