Worsten draaien

Braadworst, chipolata, rookworst, saucijs, boudin blanc of knakworst: zoveel verschillende soorten en smaken. Maar hoe wordt een worst eigenlijk gemaakt?

 

Het is een eeuwenoud fenomeen, dat vele variaties kent. Overgeleverd door de oude Romeinen en Chinezen leren we je met plezier de ware kunst van dit ambacht: van het malen van het vlees, het bereiden van de vulling, het vullen van de darm en natuurlijk de garing. Varkensdarmen, schapensnaren, lamsnippers, kippendij, varkensvet en verse ingrediënten voor bijpassend garnituur liggen voor je klaar en het bier staat alvast koud!

worsten draaien workshopklik voor meer foto's [+]

Duur: 2,5 uur

Prijs: € 35,00

 

 



vraag een offerte aan >>

Specials

Voorjaarsmenu

Frisse noedelsalade

Gelakt buikspek - gamba - bospeen - zeewier

 

Krokante polenta

Lam - groene asperge - gedroogde tomaat

 

Gebakken eendenborst

Ingelegde ramanas - peulvruchten - amandelen - saus van vijgen


Mousse van limoen

Pistache madeleine - framboos