Worsten draaien

Braadworst, chipolata, rookworst, saucijs, boudin blanc of knakworst: zoveel verschillende soorten en smaken. Maar hoe wordt een worst eigenlijk gemaakt?

 

Het is een eeuwenoud fenomeen, dat vele variaties kent. Overgeleverd door de oude Romeinen en Chinezen leren we je met plezier de ware kunst van dit ambacht: van het malen van het vlees, het bereiden van de vulling, het vullen van de darm en natuurlijk de garing. Varkensdarmen, schapensnaren, lamsnippers, kippendij, varkensvet en verse ingrediënten voor bijpassend garnituur liggen voor je klaar en het bier staat alvast koud!

worsten draaien workshopklik voor meer foto's [+]

Duur: 2,5 uur

Prijs: € 35,00

 

 



vraag een offerte aan >>

Specials

Maandmenu

Venkelsalade

Octopus - olijfoliecracker - saus van kumquat

 

Tarte tatin van tomaat

Burrata - gegrilde courgette - kruidenolie

 

Linzensalade

Knolselderijpuree - Limburgs zuurvlees - mosterddressing


Peer in filodeeg

Warme sabayon - pistache