Tapas & Pinchos

ta·pas (de; meervoud)


1. Spaanse borrelhapjes

2. Afgeleid van 'tapar', dat 'bedekken' betekent

 

Ontdek de kookkunst van de populaire Spaanse tapas en Baskische pinchos. Deze authentieke kleine smaakmakers kennen talloze varianten en variëren van ogenschijnlijk simpele hapjes met verse ingrediënten van topkwaliteit tot culinaire hoogstandjes. Duik de keuken in en ga aan de slag met Arborio-rijst, Pimente d’Espelette, verse kruiden en meer. En vergeet ondertussen niet te genieten van de mooie mythes en legendes die achter het ontstaan van dit fenomeen schuilen. 

tapas en pinchos workshopklik voor meer foto's [+]

Duur: 3,5 uur € 52,50 (8 gerechten)

Duur: 4,5 uur € 62.50 (10 gerechten)

 

 



vraag een offerte aan >>

Specials

Specials 1

 

Voorjaarsmenu

 

Amuse

 

  

Cheviche van heilbot | granaatappel | groene peper | grapefruit | zoetzure gele biet

 

  

Saltimbocca van asperge | krokant eitje | beurre noisette | kruidensla

  

 

Gebraden Kalfsribeye , crème van peterseliewortel , king boleet , gerookte rode ui ,pomme gaufrette en Dragon jus

 

  

3 AOC kazen | vijgenbrood | druiven | stroop

 

  

Passievruchtparfait-taartje | Italiaans schuim