Tapas & Pinchos

ta·pas (de; meervoud)


1. Spaanse borrelhapjes

2. Afgeleid van 'tapar', dat 'bedekken' betekent

 

Ontdek de kookkunst van de populaire Spaanse tapas en Baskische pinchos. Deze authentieke kleine smaakmakers kennen talloze varianten en variëren van ogenschijnlijk simpele hapjes met verse ingrediënten van topkwaliteit tot culinaire hoogstandjes. Duik de keuken in en ga aan de slag met Arborio-rijst, Pimente d’Espelette, verse kruiden en meer. En vergeet ondertussen niet te genieten van de mooie mythes en legendes die achter het ontstaan van dit fenomeen schuilen. 

tapas en pinchos workshopklik voor meer foto's [+]

Duur: 3,5 uur € 50,00 (8 gerechten)

Duur: 4,5 uur € 60.00 (10 gerechten)

 

 



vraag een offerte aan >>

Specials

Najaarsmenu

Gebakken dorade

Venkel-parelcouscous - gerookte mosselen - citroenpeterseliedressing

 

Ravioli gekonfijte eend

Knolselderij - truffel - mosterdbotersaus

 

Gebraden runderlende

Hasselback aardappel - gerookte groenten - saus café de Paris


Rode peper merengue

Vanille hangop en seizoensfruit