Tapas & Pinchos

ta·pas (de; meervoud)


1. Spaanse borrelhapjes

2. Afgeleid van 'tapar', dat 'bedekken' betekent

 

Ontdek de kookkunst van de populaire Spaanse tapas en Baskische pinchos. Deze authentieke kleine smaakmakers kennen talloze varianten en variëren van ogenschijnlijk simpele hapjes met verse ingrediënten van topkwaliteit tot culinaire hoogstandjes. Duik de keuken in en ga aan de slag met Arborio-rijst, Pimente d’Espelette, verse kruiden en meer. En vergeet ondertussen niet te genieten van de mooie mythes en legendes die achter het ontstaan van dit fenomeen schuilen. 

tapas en pinchos workshopklik voor meer foto's [+]

Duur: 3,5 uur € 48.50 (8 gerechten)

Duur: 4,5 uur € 58.50 (10 gerechten)

 

 



vraag een offerte aan >>

Specials

Zomermenu

Amuse

 

Gebakken coquille,

zeekraal-venkel salade | tartaar van makreel en citrus | kruiden-filodeeg jus van pastis

 

Eendenfilet met gemarineerde vijg

 gerookte bospeen | witlof | crème brulee van eendenlever.

 

Runderhaas met pomme dauphine van parmazaanse kaas en peterselie , groene groentes | saus van sjalot en tijm

 

AOC kazen

 

Pavlova

geslagen room | tonkabonen | roodfruit | citroenijs