Tapas & Pinchos

ta·pas (de; meervoud)


1. Spaanse borrelhapjes

2. Afgeleid van 'tapar', dat 'bedekken' betekent

 

Ontdek de kookkunst van de populaire Spaanse tapas en Baskische pinchos. Deze authentieke kleine smaakmakers kennen talloze varianten en variëren van ogenschijnlijk simpele hapjes met verse ingrediënten van topkwaliteit tot culinaire hoogstandjes. Duik de keuken in en ga aan de slag met Arborio-rijst, Pimente d’Espelette, verse kruiden en meer. En vergeet ondertussen niet te genieten van de mooie mythes en legendes die achter het ontstaan van dit fenomeen schuilen. 

tapas en pinchos workshopklik voor meer foto's [+]

Duur: 3,5 uur € 50,00 (8 gerechten)

Duur: 4,5 uur € 60.00 (10 gerechten)

 

 



vraag een offerte aan >>

Specials

Voorjaarsmenu

Frisse noedelsalade

Gelakt buikspek - gamba - bospeen - zeewier

 

Krokante polenta

Lam - groene asperge - gedroogde tomaat

 

Gebakken eendenborst

Ingelegde ramanas - peulvruchten - amandelen - saus van vijgen


Mousse van limoen

Pistache madeleine - framboos