Tapas & Pinchos

ta·pas (de; meervoud)


1. Spaanse borrelhapjes

2. Afgeleid van 'tapar', dat 'bedekken' betekent

 

Ontdek de kookkunst van de populaire Spaanse tapas en Baskische pinchos. Deze authentieke kleine smaakmakers kennen talloze varianten en variëren van ogenschijnlijk simpele hapjes met verse ingrediënten van topkwaliteit tot culinaire hoogstandjes. Duik de keuken in en ga aan de slag met Arborio-rijst, Pimente d’Espelette, verse kruiden en meer. En vergeet ondertussen niet te genieten van de mooie mythes en legendes die achter het ontstaan van dit fenomeen schuilen. 

tapas en pinchos workshopklik voor meer foto's [+]

Duur: 3,5 uur € 52,50 (8 gerechten)

Duur: 4,5 uur € 62.50 (10 gerechten)

 

 



vraag een offerte aan >>

Specials

Najaarsmenu

 

In saffraan gepocheerde Kabeljauwwang | geroosterde langoustine

salade van koolraab en venkel | schuim van kervel

 

Rouleau van hert en pruimen

pastinaakcreme | salsa van boerenkool en truffel

 

Vergeten groenten-bouillon | bosui

amandel en krokante bloedworst

 

Kwartel gevuld met paddestoelen | geroosterde penen

puree van knolselderij en mosterd | jus met cognac

 

Stoofperen-amandeltaart | gluhweinsabayon