Sterren koken

Treed in de voetsporen van beroemde sterrenchefs en kook de sterren van de hemel! Tijdens deze workshop leer je de fijne kneepjes van het vak aan de hand van vier signature dishes van chefkoks als Heston Blumenthal, Alain Ducasse, Cees Helder, Gordon Ramsay, Ferran Adria en anderen.

 

Zoals altijd vormt een goed product de basis, maar de juiste bereidingswijze daarvan is natuurlijk net zo belangrijk. Maak kennis met Lecite, Malto en Panko en trucjes en technieken waarmee je thuis een verpletterende indruk maakt op vrienden en familie. Presenteer jouw gerecht op een sterrenwaardige manier; wie verdient de meeste sterren met zijn of haar gerecht?

sterren koken workshopklik voor meer foto's [+]

Duur: 4,5 uur

Prijs: € 67,50

 

 



vraag een offerte aan >>

Specials

Zomermenu

Amuse

 

Gebakken coquille,

zeekraal-venkel salade | tartaar van makreel en citrus | kruiden-filodeeg jus van pastis

 

Eendenfilet met gemarineerde vijg

 gerookte bospeen | witlof | crème brulee van eendenlever.

 

Runderhaas met pomme dauphine van parmazaanse kaas en peterselie , groene groentes | saus van sjalot en tijm

 

AOC kazen

 

Pavlova

geslagen room | tonkabonen | roodfruit | citroenijs