Hamburgers

Wereldwijd genieten we van dit ronde broodje met de platgedrukte ballen gehakt vlees. Maar wist je dat dit populaire fastfood afkomstig is uit Hamburg?

 

Smaakvoller dan een Big Mac of Whopper gebruik je in deze workshop onder andere het nekvlees en de ezel van het rund om de lekkerste hamburger te draaien, te snijden en te bakken. En natuurlijk mogen de frietjes en de frisdrank niet ontbreken! Met het recept van de grote sterrenchef Heston Blumenthal bij de hand bereid je de perfecte frietjes en maak van Coca Cola een verrassend ingrediënt in de BBQ saus.

 

Vergeet fastfood, maar geniet van deze culinaire en oh zo lekkere verse hamburgers!

hamburgersklik voor meer foto's [+]

Duur: 3 uur

Prijs: € 47,50

 

 



vraag een offerte aan >>

Specials

Specials 1

 

Voorjaarsmenu

 

Amuse

 

  

Cheviche van heilbot | granaatappel | groene peper | grapefruit | zoetzure gele biet

 

  

Saltimbocca van asperge | krokant eitje | beurre noisette | kruidensla

  

 

Gebraden Kalfsribeye , crème van peterseliewortel , king boleet , gerookte rode ui ,pomme gaufrette en Dragon jus

 

  

3 AOC kazen | vijgenbrood | druiven | stroop

 

  

Passievruchtparfait-taartje | Italiaans schuim