Hamburgers

Wereldwijd genieten we van dit ronde broodje met de platgedrukte ballen gehakt vlees. Maar wist je dat dit populaire fastfood afkomstig is uit Hamburg?

 

Smaakvoller dan een Big Mac of Whopper gebruik je in deze workshop onder andere het nekvlees en de ezel van het rund om de lekkerste hamburger te draaien, te snijden en te bakken. En natuurlijk mogen de frietjes en de frisdrank niet ontbreken! Met het recept van de grote sterrenchef Heston Blumenthal bij de hand bereid je de perfecte frietjes en maak van Coca Cola een verrassend ingrediënt in de BBQ saus.

 

Vergeet fastfood, maar geniet van deze culinaire en oh zo lekkere verse hamburgers!

hamburgersklik voor meer foto's [+]

Duur: 3 uur

Prijs: € 47,50

 

 



vraag een offerte aan >>

Specials

Najaarsmenu

 

In saffraan gepocheerde Kabeljauwwang | geroosterde langoustine

salade van koolraab en venkel | schuim van kervel

 

Rouleau van hert en pruimen

pastinaakcreme | salsa van boerenkool en truffel

 

Vergeten groenten-bouillon | bosui

amandel en krokante bloedworst

 

Kwartel gevuld met paddestoelen | geroosterde penen

puree van knolselderij en mosterd | jus met cognac

 

Stoofperen-amandeltaart | gluhweinsabayon