Franse Bistro

De Franse keuken: alom gerespecteerd en een grote inspiratie voor internationale keukens. Maar wat zijn nu die typisch Franse gerechten? Waar in het noordwesten van Frankrijk boter en room als basisingrediënten worden gebruikt, proef je in de Provençaalse keuken vooral olijfolie, kruiden en tomaten. Kortom, diversiteit is het sleutelwoord waarbij de Fransen een voorkeur hebben voor het gebruik van de ‘eigen’ regionale recepten. Klinkt goed, toch?!

 

Tijdens de workshop ‘Franse Bistro’ nemen we je mee langs de lokale specialiteiten. Bereid, proef en geniet van authentieke gerechten zoals steak tartare en canard a l’orange. En natuurlijk vergeten we hierbij één van de grootste Franse exportproducten niet: een goed glas wijn!

franse bistroklik voor meer foto's [+]

Duur: 3,5 uur

Prijs: € 57,50

 

 



vraag een offerte aan >>

Specials

Specials 1

 

Voorjaarsmenu

 

Amuse

 

  

Cheviche van heilbot | granaatappel | groene peper | grapefruit | zoetzure gele biet

 

  

Saltimbocca van asperge | krokant eitje | beurre noisette | kruidensla

  

 

Gebraden Kalfsribeye , crème van peterseliewortel , king boleet , gerookte rode ui ,pomme gaufrette en Dragon jus

 

  

3 AOC kazen | vijgenbrood | druiven | stroop

 

  

Passievruchtparfait-taartje | Italiaans schuim