Franse Bistro
De Franse keuken: alom gerespecteerd en een grote inspiratie voor internationale keukens. Maar wat zijn nu die typisch Franse gerechten? Waar in het noordwesten van Frankrijk boter en room als basisingrediënten worden gebruikt, proef je in de Provençaalse keuken vooral olijfolie, kruiden en tomaten. Kortom, diversiteit is het sleutelwoord waarbij de Fransen een voorkeur hebben voor het gebruik van de ‘eigen’ regionale recepten. Klinkt goed, toch?!
Tijdens de workshop ‘Franse Bistro’ nemen we je mee langs de lokale specialiteiten. Bereid, proef en geniet van authentieke gerechten zoals steak tartare en canard a l’orange. En natuurlijk vergeten we hierbij één van de grootste Franse exportproducten niet: een goed glas wijn!

Specials
Najaarsmenu
In saffraan gepocheerde Kabeljauwwang | geroosterde langoustine
salade van koolraab en venkel | schuim van kervel
Rouleau van hert en pruimen
pastinaakcreme | salsa van boerenkool en truffel
Vergeten groenten-bouillon | bosui
amandel en krokante bloedworst
Kwartel gevuld met paddestoelen | geroosterde penen
puree van knolselderij en mosterd | jus met cognac
Stoofperen-amandeltaart | gluhweinsabayon