Franse Bistro

De Franse keuken: alom gerespecteerd en een grote inspiratie voor internationale keukens. Maar wat zijn nu die typisch Franse gerechten? Waar in het noordwesten van Frankrijk boter en room als basisingrediënten worden gebruikt, proef je in de Provençaalse keuken vooral olijfolie, kruiden en tomaten. Kortom, diversiteit is het sleutelwoord waarbij de Fransen een voorkeur hebben voor het gebruik van de ‘eigen’ regionale recepten. Klinkt goed, toch?!

 

Tijdens de workshop ‘Franse Bistro’ nemen we je mee langs de lokale specialiteiten. Bereid, proef en geniet van authentieke gerechten zoals steak tartare en canard a l’orange. En natuurlijk vergeten we hierbij één van de grootste Franse exportproducten niet: een goed glas wijn!

franse bistroklik voor meer foto's [+]

Duur: 3,5 uur

Prijs: € 55,00

 

 



vraag een offerte aan >>

Specials

Najaarsmenu

Gebakken dorade

Venkel-parelcouscous - gerookte mosselen - citroenpeterseliedressing

 

Ravioli gekonfijte eend

Knolselderij - truffel - mosterdbotersaus

 

Gebraden runderlende

Hasselback aardappel - gerookte groenten - saus café de Paris


Rode peper merengue

Vanille hangop en seizoensfruit