Franse Bistro

De Franse keuken: alom gerespecteerd en een grote inspiratie voor internationale keukens. Maar wat zijn nu die typisch Franse gerechten? Waar in het noordwesten van Frankrijk boter en room als basisingrediënten worden gebruikt, proef je in de Provençaalse keuken vooral olijfolie, kruiden en tomaten. Kortom, diversiteit is het sleutelwoord waarbij de Fransen een voorkeur hebben voor het gebruik van de ‘eigen’ regionale recepten. Klinkt goed, toch?!

 

Tijdens de workshop ‘Franse Bistro’ nemen we je mee langs de lokale specialiteiten. Bereid, proef en geniet van authentieke gerechten zoals steak tartare en canard a l’orange. En natuurlijk vergeten we hierbij één van de grootste Franse exportproducten niet: een goed glas wijn!

franse bistroklik voor meer foto's [+]

Duur: 3,5 uur

Prijs: € 57,50

 

 



vraag een offerte aan >>

Specials

Najaarsmenu

 

In saffraan gepocheerde Kabeljauwwang | geroosterde langoustine

salade van koolraab en venkel | schuim van kervel

 

Rouleau van hert en pruimen

pastinaakcreme | salsa van boerenkool en truffel

 

Vergeten groenten-bouillon | bosui

amandel en krokante bloedworst

 

Kwartel gevuld met paddestoelen | geroosterde penen

puree van knolselderij en mosterd | jus met cognac

 

Stoofperen-amandeltaart | gluhweinsabayon