Franse Bistro

De Franse keuken: alom gerespecteerd en een grote inspiratie voor internationale keukens. Maar wat zijn nu die typisch Franse gerechten? Waar in het noordwesten van Frankrijk boter en room als basisingrediënten worden gebruikt, proef je in de Provençaalse keuken vooral olijfolie, kruiden en tomaten. Kortom, diversiteit is het sleutelwoord waarbij de Fransen een voorkeur hebben voor het gebruik van de ‘eigen’ regionale recepten. Klinkt goed, toch?!

 

Tijdens de workshop ‘Franse Bistro’ nemen we je mee langs de lokale specialiteiten. Bereid, proef en geniet van authentieke gerechten zoals steak tartare en canard a l’orange. En natuurlijk vergeten we hierbij één van de grootste Franse exportproducten niet: een goed glas wijn!

franse bistroklik voor meer foto's [+]

Duur: 3,5 uur

Prijs: € 55,00

 

 



vraag een offerte aan >>

Specials

Voorjaarsmenu

Frisse noedelsalade

Gelakt buikspek - gamba - bospeen - zeewier

 

Krokante polenta

Lam - groene asperge - gedroogde tomaat

 

Gebakken eendenborst

Ingelegde ramanas - peulvruchten - amandelen - saus van vijgen


Mousse van limoen

Pistache madeleine - framboos