Agenda

Kookmeesters heeft altijd wel wat in de agenda staan waar je bij moet zijn!

April 2017
30/4
11:00
Open Toptrouwlocatie Route

Trouwen midden in de stad of juist liever in een mooie buitenomgeving? Klassiek of modern? Met een intiem gezelschap of in het bijzijn van alle vrienden en familie? Zoveel locaties en nog meer mogelijkheden... 

 

De Open Toptrouwlocatie Route is dé ideale manier om je op weg te helpen. Op 1 dag kun je vrijblijvend meer dan 250 locaties bezichtigen! Zonder verplichtingen en zonder stress. 

 

En ook wij zijn natuurlijk tijdens de eerstvolgende editie op zondag 30 april weer van de partij! Voel je welkom om binnen te waaien; met plezier nemen wij de tijd om in alle rust en ruimte jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken. Juist jullie smaak is datgene wat ons enthousiasmeert en hierbij denken wij graag mee over de perfecte invulling van jullie huwelijksdag.

schrijf je nu in >>Juni 2017
23/6
18:00
Het 5 & 5 diner

We hebben wat te vieren! Dit jaar bestaat Kookmeesters 5 jaar en een dergelijk jubileum kunnen we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan zonder een 5 & 5 diner.

 

Een 5-gangen diner in combinatie met 5 bijpassende wijnen voor €55,55 p.p. Helaas konden wij het magische cijfer 5 niet doorvoeren in de datum, maar wel hebben we slechts 55 plaatsen beschikbaar.

 

Grapedistrict is als onze vaste wijnleverancier uiteraard van de partij. En hopelijk ben jij ook in de gelegenheid om dit feest met ons mee te vieren op vrijdag 23 juni.

 

Wij hebben er in ieder geval al zin in om eens goed uit te pakken. Wil je dit niet missen? Een plekje reserveren kan alvast!

schrijf je nu in >>

foto

Specials

Maandmenu april

Kookmeesters pastrami

Koolsalade - walnoten

 

Heilbotfilet

Anitboise - tomatenbouillon


Lamsnek en -filet

Seizoensgroenten - krieltjes - saus van zilverui

 

Baba al Limoncello

Muffins Koekfabriek - limoen hangop

Seizoensworkshop - Asperges

Tagliatelle van asperge

Langoustine - zeekraal - beurre noisette

 

Aspergesoep

Huisgerookte zalm


Iberico Secreto

Asperges - krieltjes - Hollandaisesaus

 

Rabarberkruimeltaart

Cantuccini-amandelijs van de Koekfabriek