Agenda

Kookmeesters heeft altijd wel wat in de agenda staan waar je bij moet zijn!

Augustus 2017
20/8
12:00
Culinaire Wandeling Utrecht

Ook dit jaar zijn wij weer van de partij tijdens de Culinaire Wandeling! Op zondag 20 augustus is het zover: een wandeling langs 6 toprestaurants waar je geniet van 6 verrassende wijnspijscombinaties.

 

Wandel van 12.00 tot 17.00 uur door de mooie straten van Utrecht en stop in elk deelnemend restaurant om te genieten van een culinair gerecht en een bijpassende wijn. Dé uitgelezen kans om op één zondag de leukste restaurants van Utrecht aan te doen!

 

Helaas is deze editie al uitverkocht, dus hopelijk ben jij reeds in het bezit van een ticket. Toch nog een poging wagen? Schrijf je dan in via wijnspijs.nl want wellicht komen er nog kaarten beschikbaar. 

schrijf je nu in >>September 2017
20/9
17:00
NFF

Van woensdag 20 september t/m vrijdag 29 september staat Utrecht weer in het teken van de Nederlandse film. Dit betekent een gezellig bruisende binnenstad, een uitgebreid en divers aanbod, plus interessante programma's en lezingen. Leuk! En wanneer het NFF in aantocht is, denken alle Kookmeesters direct aan: crewcatering. Want gedurende het festival mogen wij voor het 5e achtereenvolgende jaar 150 personen per dag verwelkomen voor een vers bereide, voedzame en gevarieerde maaltijd. Nu al zin in!

 

Kortom, de komende tijd gaan wij brainstormen, testen en proeven om ook dit jaar weer een verrassend en kwalitatief diner voor de hardwerkende crew op tafel te toveren!

schrijf je nu in >>

foto

Specials

Maandmenu juli

Auberginesalade

Zeeduivelwangen - lamsoren - hazelnoot

 

Eendenborst teriyaki

Zomergroenten - zeewier - sushirijst

 

Mango en rode peper

Vanille-ijs -pistache - olijfolie