Laat je verrassen en ervaar een smakelijke avond

Verrassend, gezellig en overheerlijk: dat is lunchen en dineren in een besloten groep bij Kookmeesters Utrecht! Met een voorkeur voor verse seizoensproducten van topkwaliteit verzorgen wij met plezier een gepast menu in een bijzonder sfeervol interieur. En jij en je gasten hebben het rijk voor jullie alleen!

Ben je afgestudeerd of zelfs gepromoveerd? Zoek je een stijlvolle locatie voor een bedrijfsuitje? Ben je dit jaar eindelijk van plan je verjaardag weer eens goed te vieren? Of heb je een andere mijlpaal bereikt waardoor het hoognodig is om een avond te genieten met je vrienden en familie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen er graag voor dat jij, en jouw gezelschap, de perfecte avond zullen beleven. 

Waan je thuis door het besloten karakter, het gezelschap van je vrienden, familie of collega’s, een goed glas wijn en proef de ambacht van onze Kookmeesters. En dat zonder de nodige voorbereidingen en vervelende afwas. Die doen wij voor je!

Kijk je ogen uit, laat je verrassen en ervaar een smakelijke avond.

Vanwege de corona-maatregelen kunnen wij iets minder gasten in één ruimte ontvangen. Afhankelijk van het aantal huishoudens en kinderen moeten we ons houden aan een maximum aantal gasten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw gezelschap te bespreken. We buigen graag met je mee, dus op die manier komen we er altijd samen uit!

Diner

Wil je graag gezellig en in besloten sfeer dineren? Genieten van heerlijke en smaakvolle gerechten? Laat je je graag verrassen? Bij Kookmeesters Utrecht ben je van harte welkom! De keuken van Kookmeesters is creatief, vers en van topkwaliteit en voor elke gelegenheid verzorgen wij met plezier een op maat gemaakt diner. De keuze voor het aantal gangen is dan ook volledig aan jou. Bovendien is onze keuken absoluut geen verboden terrein! Kom kijken, vraag onze chefs naar handige tips en trucs, proef of help onze Kookmeesters mee met het bereiden van jullie diner. 

Aan tafel geniet je in alle rust van de gerechten, de heerlijke bijpassende wijnen en het fijne gezelschap. Wel reserveren dus, want ons restaurant is besloten van karakter.

Te reserveren vanaf 15 t/m 40 personen.

Vanaf 39,95 p.p.

Walking Dinner

Niet te verwarren met een buffet, maar een walking dinner betekent natuurlijk letterlijk ‘lopend diner’. Bij Kookmeesters Utrecht betekent het vooral een ontspannen avond met een ongedwongen sfeer vol culinaire verrassingen. Geen vaste tafelschikking, maar juist voldoende ruimte en vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt, want onze besloten ruimte is volledig beschikbaar voor jouw gezelschap. En dat geldt ook voor de open keuken! De chefkoks kennen geen geheimen en met plezier delen ze handige keukentips met je.

Proef en geniet van de culinaire kunsten van onze meesters terwijl je gezellig met je gasten aan het kletsen bent. Kortom, een walking dinner is dynamisch, sfeervol én lekker!

Te reserveren vanaf 15 t/m 100 personen.

Vanaf 39,95 p.p.

Buffet

Stel samen met de chef jouw perfecte buffet samenstellen. Met wisselende seizoensgerechten zowel warm als koud. 

Proef en geniet van de culinaire kunsten van onze meesters terwijl je gezellig met je gasten aan het kletsen bent. Kortom, ook een buffet is dynamisch, sfeervol én lekker!

Te reserveren vanaf 20 t/m 100 personen.

Vanaf 27,50 p.p.

o

e

a

-

e