Maak gebruik van ons besloten karakter...

Er is altijd een reden om het glas te heffen. Toch?! Samen met je vrienden, familie of collega's proosten op een verjaardag, jubileum, trouwerij, speciale gebeurtenis, prestatie of gewoon omdat het kan. Bij Kookmeesters ben je welkom voor besloten borrels, feestjes of diners in Utrecht. 

Wat de gelegenheid ook is, door het besloten karakter van Kookmeesters Utrecht geniet je samen met je gasten ongestoord van een lekkere borrel en smakelijke borrelhappen. Kom eens langs; we ontmoeten je graag!

Waarom bij Kookmeesters?

Vertel ons de feestelijke gelegenheid en je wensen, want met plezier verzorgen wij een geslaagde borrel die 100% bij je past. Zelfs de muziek kunnen we afstemmen op jouw smaak. Je kunt namelijk zelf een afspeellijst maken van te voren en laten afspelen, op de avond zelf de muziek kiezen of er kan een DJ komen voor jouw feest! Ook is het mogelijk de feestelijke avond te combineren met een kookworkshop of diner, om vervolgens de tafels aan de kant te schuiven voor het feest. Niets moet, en alles mag!

Te reserveren t/m 150 personen.

COVID-19

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus hebben wij momenteel ruimte voor maximaal 35 personen. Wij kunnen onze ruimte indelen op vele verschillende manieren en dit doen we dan ook graag in samenspraak met jou, voor jouw gezelschap. Een groot feest zit er in deze tijd helaas niet in, maar wij doen ons uiterste best ervoor te zorgen dat jij iets kan vieren, op een feestelijke en verantwoorde manier. 

Heeft u vragen of wilt u reserveren, neem dan contact met ons op via info@kookmeesters.nl

i

e

p